Інтернет на швидкості 1 Гбіт/с від провайдера «Інформаційні Технології»

Одним із найкращих інтернет-провайдерів Києва вважається компанія «Інформаційні Технології». Вона пропонує клієнтам оптимальне співвідношення ціни і якості послуг, високу швидкість інтернету за технологією Fast Ethernet, вигідні тарифні плани та комплексне обслуговування.

Якщо ви шукаєте можливість Інтернет Київ підключити у вашому районі, то варто оцінити послуги від ІТ.

Найкраще співвідношення ціни і якості

Завдяки провайдеру «Інформаційні Технології» високошвидкісний інтернет за вигідними цінами доступний на більшій частині території Києва. До карти покриття входять Дарницький, Деснянський, Голосіївський, Дніпровський і Печерський райони. Зона обслуговування ІТ постійно розширюється, незабаром планується підключення абонентів з інших районів столиці.

Ще однією перевагою провайдера є надання послуг аналогового кабельного та цифрового телебачення. Кабельне телебачення від ІТ надійне, широкодоступне, це понад 72 рейтингових українських і зарубіжних каналів.

Інтернет

Вигідні тарифні плани

Провайдер пропонує комфортні тарифні плани домашнього інтернету за доступною ціною, переглянути їх можна на сайті https://www.it-tv.org/. Нижче наведені корисні рекомендації щодо вибору тарифу. Вони базуються на тому, що можна робити за різної швидкості підключення.

• Прогресивний (50 Мбіт/с) — доступне потокове відео та передача музики, ігри, робота з дому. Забезпечує комфортне підключення одного-двох пристроїв.

• Елітний (100 Мбіт/с) — потокове відео HD та 4K, ігри, робота онлайн, використання камер відеоспостереження та розумних домашніх пристроїв. Висока якість інтернету зберігається і в разі підключення 3–5 користувачів.

• Максимальний (300 Мбіт/с) — швидке завантаження великих файлів, потокова трансляція у форматі 4K, онлайн-стріми, робота із хмарними сховищами, використання систем домашньої безпеки та пристроїв розумного будинку. Підходить для одночасної роботи кількох користувачів.

• Реальний Гіг (1000 Мбіт/с) — забезпечує високу швидкість інтернету через Wi-Fi для всіх домашніх пристроїв, незалежно від кількості та навантаження. Кожен член сім’ї може користуватися інтернетом без обмежень, і це жодним чином не вплине на якість. Така швидкість дає можливість працювати і грати на хмарних серверах із мінімальною затримкою та чудовою якістю відеопотоку.

Інтернет + телебачення = значна економія

Провайдер «Інформаційні Технології» пропонує додаткову щомісячну економію — об’єднання двох послуг: інтернет і телебачення. Комплексна послуга «Інтернет + ТВ» надає клієнтам безлімітний доступ до інтернету, кабельне аналогове ТБ і понад 170 телеканалів IPTV.

Тепер не потрібно шукати різних постачальників і укладати кілька договорів, щоб отримати бажану швидкість інтернету та необхідну кількість каналів. Можна вибрати оптимальний тарифний план від «Інформаційних Технологій» для швидкого й надійного доступу до телебачення та інтернету, які дають змогу всій сім’ї залишатися на зв’язку й бути в курсі останніх подій.