В чому переваги взуття конверс

Чи може взуття бути універсальним? Той, хто хоча б раз у житті купував вироби всесвітньо відомого бренду Converse, відповість на це запитання ствердно. Ці кеди призначені як для занять спортом, так і для повсякденного носіння, чого не можна сказати про інші аналогічні варіанти.

Відрізняються ці кеди стильним зовнішнім виглядом, найвищою якістю, комфортом у використанні. Вибирають іх представники різних вікових груп і соціальних верств, але особливо вони популярні серед молоді.

В чому переваги взуття конверс

З яким одягом поєднуються конверси

Дивно, але converse підходять до будь-якого образу. Чоловіки поєднують їх не лише із джинсами, светрами та футболками, а й з костюмами. Не дивуйтесь! Імідж виходить стильним, незвичайним, індивідуальним, щоправда, для цього потрібна сміливість. Носити можна не лише влітку, а й у міжсезоння.

Представниці прекрасної статі поєднують кеди з різними елементами гардеробу. Вони взують їх під сарафани, комбінезони, спідниці різної довжини, штани, шорти…

Неабияким попитом користуються низькі кеди, з якими найлегше поєднувати різний одяг. Відомі культові моделі такі, як Chuck Taylor, Chuck 70, One Star або Jack Purcell не поступаються популярністю новим моделям, таким як Run Star Hike. Придбати їх можна за цим посиланням https://www.converse.one/catalog/low-top-converse.

Як правило, низькі кеди виробляють зі щільної парусини, але також є моделі із замші та шкіри, тож кожен може знайти найбільш підходящу йому модель за матеріалом, кольором чи дизайном.

Найбільш популярні кольори — це чорний і білий, а також червоний. Ті, хто хоче проявити свою індивідуальність і сміливість, обирають кеди жовтого або навіть фіолетового кольору.

плюси кедів конверс

У чому полягають плюси кедів конверс

Переваг у цьому взутті – більш ніж достатньо. Споживачі полюбили її насамперед за тривалий термін служби, зумовлений високою якістю пошиття.

Взуття не натирає шкіру, ноги в ній ніколи не втомлюються. Під час носіння забезпечується повне відчуття комфорту.

Деякі моделі стійкі до високих навантажень, що подбали розробники компанії.

При тривалій експлуатації взуття не втрачає свого первинного зовнішнього вигляду, а правила догляду за ним максимально прості.

Чудовий дизайн: при всій зовнішній простоті кеди прикрасять будь-який образ. Вони вдало доповнять і перетворять навіть найпростіший одяг.

Це взуття послужить вам протягом багатьох сезонів і придбати йому треба насамперед тим, хто веде активний спосіб життя. У кедах конверс ви можете вирушити в похід, подорож, велосипедну прогулянку і навіть на роботу, якщо там, звичайно, не встановлений строгий дрес-код.

Якщо ви вважаєте, що будь-які кеди, куплені за невисокою вартістю, замінять вам конверси, ви помиляєтеся. Між ними та виробами багатьох інших брендів існує величезна різниця. Однак її відчули ті, хто вже використовує іх у повсякденному житті.

Светлана, www.poznaysebia.com